Kom jij ook naar de Petersburg Experience?

De energietransitie is in volle gang. Wat ga jij hiervan merken? En hoe kun jij een bijdrage leveren aan dit interessante en innovatieve vakgebied? Kom naar de Petersburg Experience! Het thema van de derde editie op 19 juni 2019 is Leadership in Safety.

Regelmatig organiseren wij inspirerende kennissessies over een actueel thema. In sneltreinvaart word je bijgepraat over een onderwerp dat leeft binnen de hoogspanningssector. In juni is het weer zover!

 

 

 

We zijn er trots op dat we Jop Groeneweg, professor veiligheid aan de TU Delft, hebben kunnen boeken voor een presentatie over de Safety Culture Ladder. Na de presentatie gaan we in groepen uiteen om veiligheidsissues te bespreken aan de hand van hypothetische casussen. In het afsluitende gedeelte vertelt Mel Kroon, voormalig CEO van TenneT en lid van onze Raad van Advies, wat hem ertoe deed besluiten de Safety Culture Ladder in te voeren bij TenneT.

Uiteraard sluiten we de middag af met een borrel.

Save the date: 19 juni 2019
De Petersburg Experience vindt plaats op woensdag 19 juni van 15.00 – 18.30 uur. Locatie: Bilderberg in Oosterbeek, vlak bij Arnhem. Het adres is Utrechtseweg 261, Oosterbeek.


Impressie van de vorige Petersburg Experience: