Kom jij ook naar de Petersburg Experience?

De energietransitie is in volle gang. Wat ga jij hiervan merken? En hoe kun jij een bijdrage leveren aan dit interessante en innovatieve vakgebied? Kom naar de Petersburg Experience!

Regelmatig organiseren wij inspirerende kennissessies over een actueel thema. In sneltreinvaart word je bijgepraat over een onderwerp dat leeft binnen de hoogspanningssector.

Het thema van de Petersburg Experience op 14 november is Shaping Energy Transition 101. Je hoort tijdens deze sessie meer over de rol die de rol die civiele en electrical engineering spelen in de energietransitie. Wat hebben bijvoorbeeld mastberekeningen hiermee te maken? We laten innovatieve software zien die wij inzetten bij het berekenen van het krachtenspel op geleiders in hoogspanningsmasten. Het is belangrijk om elektrische en elektromagnetische beïnvloeding van objecten en personen in de buurt van hoogspanningslijnen te berekenen – anders komt de veiligheid of de gezondheid in gevaar. Of het zorgt voor storingen of beschadigingen. We geven je graag een inkijkje in de belangrijkste effecten en hoe we daaraan rekenen.

 De Experience is kort maar krachtig. En tijdens het bier & de bitterballen krijg je alle gelegenheid om na te praten en kennis te maken met ons bedrijf!

 

Voor wie? technici en studerende engineers
Waar? bij Dudok in Arnhem, Koningstraat 40
Wanneer? woensdag 14 november van 16.30 – 18.00 uur

Meld je aan via het formulier: